Lakásriasztó telepítése és szerelése

Otthonában lakásriasztók, irodájában és telephelyén telepített riasztórendszerek és kamerarendszerek szerelését, telepítését és a meglévő rendszerek bővítését, karbantartását és szükség szerinti javítását vállalom. Az általam beszerelt rendszerek a MABISZ követelményeinek megfelelnek, az egyes biztosítók egyéni kívánságait is teljesítik. Mindenfajta szélsőséges és külső körülményeknek (időjárás) ellenállnak, megbízhatóak. Szabotázsvédelemmel ellátottak. Lehetőség van távfelügyeleti rendszerhez való csatlakoztatásra is, továbbá beépített telefon hívóval rendelkeznek, melyek akár azonnal is beköthetőek és vezetékes vagy akár mobil telefonra is képesek riasztó figyelmeztető üzenetet küldeni.

Hétvégén is hívhat!

  • Budapest és vonzáskörzete, Pest megye, Budaörs, Érd, Budakeszi, Törökbálint, Biatorbágy, Páty, Solymár, Dél-Buda, Csepel és környéke. Hívhat akár hétvégén is!

  • Autóriasztó témakörben minden kérdését megválaszoljuk, akár trükkös indításgátló vagy rablásgátló érdekelné, netán ezek egyedi kombinációja mozgásérzékelős riasztóval együtt, vagy ha egyszerűen csak tanácsot kér a témában.

  • Variációk és egyedi lehetőségek: ugrókódos riasztó rablásgátló funkcióval, immobilizer indítás és rablásgátló. Számunkra minden autó védelme biztos egyedi megoldás. A tulajdonos egyéni elképzelésével egyeztetve, amelyet az autó technikai felépítése megenged.

Kiemelt partner

Esküvői videófilm
Az esküvői videófilm stábja vállalja esküvők, keresztelők, születésnapok, ballagások, családi összejövetelek vagy egyéb rendezvények rögzítését, felvételét és azok utólagos, igény szerinti szerkesztését és előre egyeztetett adathordozón történő átadását. www.eskuvoivideofilm.hu