Vállalom személygépkocsik és kisteherautók műszaki vizsgáztatását, előzetes átvizsgálását, vizsgára való felkészítését rövid határidővel. Ehhez ajánlom a "viszem-hozom" szolgáltatást háztól-házig, amellyel szeretnék kedvezni és segíteni kedves ügyfeleimnek. Nem kell szabadságot kivennie vagy időpontot egyeztetnie senkivel, leveszem a terhet a válláról. Akár hétvégén is állok rendelkezésre!

Vállaljuk törött, sérült, karambolos autójának teljes körű karosszéria- javítását és fényezését. Sérült autóját új gyári vagy utángyártott alkatrészekkel magas szakmai színvonalon javítjuk.

Hétvégén is hívhat!

  • Budapest és vonzáskörzete, Pest megye, Budaörs, Érd, Budakeszi, Törökbálint, Biatorbágy, Páty, Solymár, Dél-Buda, Csepel és környéke. Hívhat akár hétvégén is!

  • Autóriasztó témakörben minden kérdését megválaszoljuk, akár trükkös indításgátló vagy rablásgátló érdekelné, netán ezek egyedi kombinációja mozgásérzékelős riasztóval együtt, vagy ha egyszerűen csak tanácsot kér a témában.

  • Variációk és egyedi lehetőségek: ugrókódos riasztó rablásgátló funkcióval, immobilizer indítás és rablásgátló. Számunkra minden autó védelme biztos egyedi megoldás. A tulajdonos egyéni elképzelésével egyeztetve, amelyet az autó technikai felépítése megenged.

Kiemelt partner

Esküvői videófilm
Az esküvői videófilm stábja vállalja esküvők, keresztelők, születésnapok, ballagások, családi összejövetelek vagy egyéb rendezvények rögzítését, felvételét és azok utólagos, igény szerinti szerkesztését és előre egyeztetett adathordozón történő átadását. www.eskuvoivideofilm.hu